Blog
O bucatarie moderna cu microciment
1 Iulie 2019
Bucataria mult dorita poate prinde contur acum, exact asa cum iti doresti! 
Amenajarea piscinelor utilizand microciment
22 Mai 2019
Datorita rezistentei sale excelente la umiditate, microcimentul este un material extrem de eficient si pentru spatiile exterioare, astfel ca acesta se potriveste de minune si pentru piscine. 
Microciment – un material rezistent la umiditate
18 Februarie 2019
Una dintre cele mai importante calitati a microcimentului o reprezinta faptul ca acest material este impermeabil, 100% rezistent la apa.
Cum se intretine microcimentul?
15 Ianuarie 2019
Pentru mentenanta microcimentului nu sunt necesare solutii speciale, ci este suficient sa cunosti cateva reguli de baza de intretinere si curatare.
Caracteristicile microcimentului Topcret
18 Decembrie 2018
Fiind un material pentru finisaje (atat interioare, cat si exterioare) extrem de versatil, care se potriveste pentru orice tip de renovari, microcimentul reprezinta o solutie moderna de amenajare a locuintelor sau a spatiilor publice.
Cum se concepe o casa pasiva?
25 Iulie 2017
Preocuparea pentru eficientizarea energetica a locuintelor a dus la dezvoltarea sistemelor alternative de generare a energiei electrice si termice. Toate deciziile cu privire la aspectul si modalitatile de incalzire si furnizarea curentului electric se iau in faza de proiect.
Casa pasiva = casa eficienta energetic
25 Iulie 2017
Cresterea gradului de confort al unei locuinte, inregistrata in ultimii ani, a atras dupa sine si un consum crescut de energie. Noile tendinte in acest domeniu vehiculeaza tot mai mult ideea de conservare a energiei, indiferent de natura ei, prin dezvoltarea si implementarea unor solutii inovatoare in domeniul energiei electrice si termice.
Importanta finisajelor de calitate
25 Iulie 2017
Ca si oricare alta etapa de constructie, realizarea finisajelor joaca un rol decisiv in aspectul final al constructiei. Este foarte important sa acordati atentie alegerii si executiei finisajelor deoarece acestea creeaza echilibrul interior al locuintei.
Pasi in construirea unei case
21 Iulie 2017
Pentru a intelege mai bine avantajele caselor construite de SPHouse World, va prezentam etapele de constructie incepand de la concept si pana la finalizarea propriu-zisa a casei. Respectam aceste etape atat in cazul caselor cu planuri tip cat si la proiectele personalizate propuse de catre clientii nostri.
Casa Pasiva
21 Iulie 2017
Casele eficiente energetic pe care noi le construim folosesc resursele naturale existenta in mediul inconjurator. Conceptul de locuinta SPHouse World asigura un climat intern confortabil indiferent de anotimp, fara a se apela la surse conventionale de incalzire.

Arhiva

1 

Ce spun clientii nostri