Amenajarea piscinelor utilizand microciment
22 Mai 2019
In sezonul cald, piscina reprezinta o adevarata oaza de relaxare si un bun prilej de a te bucura de liniste si de razele soarelui. Pentru a profita din plin, aceasta trebuie amenajata astfel incat sa ofere siguranta, confort si un spatiu igienic, usor de intretinut.

Datorita rezistentei sale excelente la umiditate, microcimentul este un material extrem de eficient si pentru spatiile exterioare, astfel ca acesta se potriveste de minune si pentru piscine. Pentru un astfel de spatiu este necesara utilizarea unui material durabil, care sa previna infiltrarea apei si care sa prezinte o rezistenta ridicata impotriva agentilor atmosferici (inghet, dezghet, raze UV). O piscina amenajata cu microciment este nu doar o piscina curata si protejata, ci si un spatiu elegant si modern.

De ce sa optezi pentru microciment in amenajarea piscinelor?

O piscina trebuie sa ofere relaxare si confort sporit, insa in acelasi timp, trebuie sa ofere si un grad de siguranta ridicat. Alegerea unei solutii optime pentru amenajarea sau renovarea piscinelor poate fi destul de dificila, iar de aceea noi iti oferim cateva motive pentru care microcimentul Topcret reprezinta alegrea ideala:
 
  • Microciment Topcret beneficiaza de tratament anti-alunecare pentru suprafete, asadar acesta este recomandat pentru piscine, dar poate fi utilizat si pentru zone cu risc de alunecare (marginile bazinelor de inot, scarile, rampele de acces sau carcasele umede).
  • Fisurile, umiditatea si deteriorarile sunt relativ frecvente in piscinele care nu sunt asigurate cu materiale calitative, de ultima generatie. Datorita faptului ca este un material impermeabil 100%, microcimentul poate face o piscina complet rezistenta la apa, fara a neglija aspectul estetic.
  • Topcret a dezvoltat in laboratoarele sale un produs de calitate superioara, cu o rezistenta sporita la soare si la substante chimice. In felul acesta, o piscina amenajata cu microciment nu doar ca va rezista o perioada indelungata de timp, dar nici nu se va degrada din cauza actiunii factorilor externi.
  • Pentru un finisaj distins, microciment Topcret reprezinta alegerea optima: acest material contine o gama larga de culori si texturi, pentru a crea un design unic si un spatiu modern, in care sa va simtiti cat mai confortabil.

Arhiva

Ce spun clientii nostri