Importanta finisajelor de calitate
25 Iulie 2017
Ca si oricare alta etapa de constructie, realizarea finisajelor joaca un rol decisiv in aspectul final al constructiei. Este foarte important sa acordati atentie alegerii si executiei finisajelor deoarece acestea creeaza echilibrul interior al locuintei. Finisajele interioare si cele exterioare dau o nota distinctiva constructiei si ii sporesc confortul.

• Importanta finisarilor
Finisarea prin tencuiala are ca rol eliminarea denivelarilor si pregateste peretele pentru operatiunile urmatoare. Tencuiala are multiple functii cum ar fi de protectie, decorativa si chiar estetica. Suprafete din baie si din bucatarie, supuse unui nivel crescut de umiditate se finiseaza prin vopsire sau prin placare. Este important sa: Acordati importanta cuvenita finisarii prin tencuiala deoarece usurati, in acest fel, operatiunile care urmeaza. Alegeti tipul de finisaj in functie de coloristica peretilor interiori si exteriori Acordati fiecarui material in parte timpul necesar uscarii si actiunii Sa folositi finisaje de calitate pentru a evita cheltuieli suplimentare Sa respectati caracteristicile tehnice si destinatia colectiilor in cazul gresiei si a faiantei.

• Importanta executiei
Pentru a spori durabilitatea si siguranta constructiei este extrem de importanta executia finisajelor. Persoanele care se ocupa de realizarea finisajelor trebuie sa fie specialisti in domeniu pentru a se evita greselile care presupun costuri suplimentare cu materiale. Specialistii cunosc foarte bine succesiunea etapelor de lucru si au cunostinta de noutatile in domeniul materialelor de constructie. Deoarece finisajele sunt ultima etapa in redarea aspectului unei locuinte este important sa fie respectate normele calitative. Abilitatile specialistilor in realizarea celor mai complexe operatiuni in materie de finisaje interioare si exterioare ofera garantia unei lucrari bine executate si de durata.
Arhiva

Ce spun clientii nostri