Microciment – un material rezistent la umiditate
18 Februarie 2019
Umiditatea este una dintre cele mai des intalnite probleme ale spatiilor interioare, iar daca nu este prevenita sau daca nu se iau masuri impotriva ei, poate cauza numeroase probleme de sanatate. Pe langa ca poate distruge peretii sau pardoseala, aerul umed din locuinta creste riscul de aparitie a mucegaiului care este extrem de nociv pentru sanatate. Spatiile interioare nu ar trebui sa reprezinte un pericol, astfel ca este foarte important ca peretii sau pardoseala sa fie construite sau renovate cu materiale corespunzatoare, care sa ofere siguranta. Un astfel de material este microcimentul, acesta fiind rezistent la apa.

Unic importator in Romania al microcimentului Topcret, compania noastra va ofera un material versatil pentru finisaje si va pune la dispozitie o solutie moderna de amenajare a locuintelor sau a spatiilor publice. Cu ajutorul microcimentului, spatiile mici si umede, cum ar fi baile de bloc sau chiar bucatariile, pot fi imbracate de la pardoseala la pereti exclusiv cu microciment, obtinandu-se in felul acesta un finisaj continuu, usor de intretinut si rezistent in timp.

Una dintre cele mai importante calitati a microcimentului o reprezinta faptul ca acest material este impermeabil, 100% rezistent la apa, lucru care permite utilizarea cu succes spatii predispuse la umiditate. Microcimentul nu va fi afectat de apa sau umeazala odata cu trecerea timpului, ceea ce il face nu doar foarte rezistent, ci si excelent pentru renovare. Microcimentul poate fi aplicat pe orice suprafata din locuinta sau din spatiile publice sau comerciale, in functie de preferinte, insa pentru a va putea bucura la maximum de spatiile mai predispuse la umezeala sau igrasie, este recomandat sa utilizati microciment in baie si piscine, dar si in bucatarii sau SPA-uri.

Microciment pentru baie
Deoarece microcimentul are proprietatea de a fi rezistent la umiditate, acesta este un material eficient care poate fi folosit in baie, atat in constructia ei, cat si pentru renovare. Se poate utiliza miccrociment pentru a inlocui in intregime gresie si faianta veche sau se poate utiliza pentru a da un aspect unic blatului de la chiuveta, a cabinei de dus sau a cazii. Indiferent de alegere, cu microciment Topcret, baia ta va fi protejata in intregime de umezeala sau de aburi, iar in acelasi timp, nu va fi afectata de mucegai.
 
Microciment pentru piscine
Datorita rezistentei sale excelente la umiditate, microcimentul este un material extrem de eficient si pentru spatiile exterioare, astfel ca acesta se potriveste de minune si pentru piscine. Pentru un astfel de spatiu, microcimentul este ideal deoarece previne infilatrarea apei si prezinta o rezistenta ridicata impotriva agentilor atmosferici (inghet, dezghet. raze UV).
In felul acesta, veti avea un o piscina curata si protejata si veti beneficia si de un spatiu elegant si frumos in fiecare zi alaturi de cei dragi.

Arhiva

Ce spun clientii nostri