O bucatarie moderna cu microciment
1 Iulie 2019
Bucataria mult dorita poate prinde contur acum, exact asa cum iti doresti! Utilizand microciment Topcret, aceasta incapere poate primi o infatisare noua, moderna, iar tu vei avea garantia ca spatiul recent renovat va rezista o perioada indelungata impotriva uzurii, a traficului intens si a umezelii.

Compania noastra va propune renovarea bucatariei cu microciment, un material versatil pentru finisaje, care poate fi aplicat pe orice fel de suprafata fara a mai fi necesara indepartarea placilor vechi. Cu sedii in Cluj si in Bucuresti, va stam la dispozitie cu sfaturi si solutii moderne astfel incat orice spatiu sau incapere sa se transforme  intocmai dupa propriile preferinte, dar si pentru ca amenajarea sa fie una eficienta, fara timp pierdut.

Inovatie in bucatarie – microciment pentru renovarea intregii incaperi
Pardoseala si pereti
Microcimentul poate sa acopere pardoselile, peretii si toate tipurile de suprafete (ciment, parchet, faianta, gresie, rigips, suprafete ceramice sau portelanice), asadar indepartarea placilor vechi de gresie sau de faianta nu mai este necesara. Continuitatea oferita (fara imbinari si fara rosturi, ca in cazul gresiei si a faiantei) va crea un spatiu unitar si o atmosfera imbietoare.
Bucataria este locul in care de multe ori ne petrecem cel mai mult timp, de aceea trebuie sa reuneasca intreaga familie si sa ofere un mediu placut, in care sa te simti confortabil si sa petreci timpul alaturi de cei dragi.
 
Mobilier
Datorita faptului ca este un material atat de versatil, microcimentul se poate utiliza cu usurinta si in cazul mobilierului. Mai exact, in bucatarie, microcimentul poate fi aplicat direct pe blatul mobilierului, oferind in felul acesta protectie sporita impotriva umezelii sau a diversilor agenti chimici de curatare.
 
Aliat impotriva umiditatii
Bucataria este o zona in care umiditatea este un factor important, care poate crea numeroase probleme, asadar este necesara aplicarea unui material impermeabil care sa nu se degradeze in timp si care sa reziste vaporilor de apa, mai ales in jurul blatului sau al hotei. Impermeabil si 100% rezistent la apa, microcimentul nu permite infiltrarea apei in mobilier, fiind ideal pentru bucatarie sau pentru a preveni mucegaiul.

Arhiva

Ce spun clientii nostri