Pasi in construirea unei case
21 Iulie 2017
Pentru a intelege mai bine avantajele caselor construite de SPHouse World, va prezentam etapele de constructie incepand de la concept si pana la finalizarea propriu-zisa a casei. Respectam aceste etape atat in cazul caselor cu planuri tip cat si la proiectele personalizate propuse de catre clientii nostri. SPHouse World ofera servicii de consultanta si executie in domeniul constructiilor, avand o echipa tanara cu experienta in afara tarii in constructii civile. Suntem experti in constructii de locuinte verzi care folosesc resursele oferite de mediul inconjurator pentru a obtine astfel un consum scazut de energie. Folosim materialele cele mai noi de pe piata, a caror calitate este superioara. Respectam materialul prin acordarea timpului necesar uscarii si actiunii. Fiecare casa pe care o construim o tratam ca si pe propria noastra casa, iar perfectiunea o aplicam la fiecare etapa de constructie.


1. Clarificarea conceptului
Este extrem de important sa avem o idee foarte clara de la inceput asupra proiectului ce urmeaza sa il realizam. Clarificam in cele mai mici detalii conceptul si materializarea acestuia.

2. Realizarea studiului geotehnic
Noi stim ca analizarea terenului pe care se va construi casa este unul dintre cel mai important pas care trebuie facut, deoarece calitatea solului influenteaza consturile constructiei si siguranta casei.

3. Construirea fundatiei
Fundatia solida a unei case asigura durata de viata a acestea. Alegem sa executam fundatii corect de la inceput, pentru a evita aparitia unor complicatii ulterioare. Pentru o obtine o casa rezistenta la cutremure asezam in fundatie platbande de otel galvanizat, care se prind de zidarie cu suruburi si care sunt ancorate de acoperis.

4. Zidirea peretilor
Acordam o atentie deosebita zidirii peretilor respectand timpul fiecarui material in parte. Stim ca peretii sunt cei care dau aspectul exterior al constructiei, de aceea ne concentram foarte mult si pe design-ul cladirii.

5. Construirea acoperisului
Acoperisul reprezinta ultima etapa in ridicarea unei case si este totodata un element-cheie pentru rezistenta cladirii. Deoarece durabilitatea in timp a constructiei este data de un acoperis bine facut, alegem sa folosim materiale de calitate pentru realizarea lui.

6. Realizarea finisajelor
Acordam o atentie deosebita finisarilor interioare si exterioare. Echipa noastra are o experienta in realizarea a peste 300 de apartamente care ne recomanda in aceasta directie. Realizam zugraveli si montam gresia si faianta la cele mai inalte standarde.
Arhiva

Ce spun clientii nostri