Despre noi

Inovatie si creativitate


SPHouse World reuneste pasiunea si creativitatea in domeniul constructiilor cu experienta echipei de tineri profesionisti, acumulata de-a lungul anilor. Oferim un nou concept de locuinta, caracteristica lumii occidentale, pe care o materializam printr-un design arhitectual exceptional, prin dotari si tehnologii moderne. Ne-am inspirat din arhitectura vest-europeana pentru a realiza conceptul nostru de casa verde, construita cu responsabilitate fata de natura, care sa utilizeze cat mai multe resurse oferite de mediul inconjurator.

Ne mandrim cu o echipa de tineri entuziasti, cu pregatire in domeniu, si cu o experienta de peste sapte ani in constructii civile, pe care au acumulat-o in afara tarii. Suntem mereu conectati la tendintele actuale in ceea ce priveste construirea de case si detinem informatii referitoare la beneficiile si utilitatea noilor materiale de constructie. Echipa noastra de experti SPHouse World sta la dispozitia celor mai pretentiosi clienti oferind posibilitatea de a-si personaliza casa si de a-si materializa visul unei locuinte ideale.Ce spun clientii nostri

 

PERSONAL CU EXPERIENTA


Ne mandrim cu o echipa tanara si cu experienta in domeniul constructiilor de case. Angajatii nostri au studii in domeniu si sunt mereu pregatiti pentru a oferi solutiile cele mai actuale si mai eficiente. SPHouse World are o echipa cu experienta de peste sapte ani in domeniul constructiilor civile in Europa (Germania si Danemarca). Am realizat constructii de blocuri de pana la 72 de apartamente, la cele mai inalte standarde cu finisaje pretentioase.
 

CLIENTI MULTUMITI


Din experienta noastra in constructii si in renovari totale de case si de apartamente au rezultat experiente unice in interactiunea cu clientii. Am creat, in acest fel, un portofoliu de clienti multumiti care au recomandat mai departe serviciile oferite de SPHouse World. Succesul nostru este dat de orientarea catre client a tuturor serviciilor pe care le oferim, deoarece un client multumit este o carte de vizita in plus pentru compania noastra.
 

CONSULTANTA


Procesul de constructie de la concept la casa finalizata este atent ghidat de catre consultantii nostri. Impreuna cu ei veti putea decide care este varianta optima adaptata nevoilor Dumneavoastra. Consultantii SPHouse World va stau la dispozitie in elaborarea conceptului, in realizarea bugetului, pentru cautarea terenului si obtinerea finantarii, in prezentarea etapelor de constructie, pentru obtinerea asigurarilor si pentru mentenanta constructiei.