Despre noi

 

Inovatie si creativitate in amenajari interioare cu microciment


Suntem SP House World, unici importatori si distribuitori al microcimentului  de inalta calitate Topcret in Romania, detinem know-how-ul aplicarii acestui produs versatil, precum si personalul calificat pentru montaj.
 
Topcret este lider Mondial in  productia de Microciment, cu o experienta de peste 15 ani in tehnologia microcimentarii. Microcimentul este un produs nou pe piata, 100% impermeabil, care se aplica manual, creand un stil unic, contemporan.
 
Microcimentul Topcret poate fi folosit atât pentru uz caznic cât si pentru zonele cu trafc intens din zona publica sau comerciala: cabinete medicale, office-uri, showroom-uri, mall-uri etc.
 
Cu o grosime de doar 3 mm, microcimentul este un material pentru finisaje, atat pentru interior cat si pentru exterior; perfect pentru renovarile rapide unde timpul limitat nu va permite inlaturarea suprafetei  existente, fie ca e vorba de pardoseli, pereti, tavan, fatade, terase, scari.
 
Se adera eficient pe suprafete cum ar fi: beton, gresie, faianta, lemn, ceramica, parchet, MDF, PVC, LVT, etc.
 
Datorita unei gamei largi de culori, poate intruni orice cerinta de design, adaptandu-se mai multor stiluri de amenajare.


Ce spun clientii nostri