Despre noi

 

Inovatie si creativitate in amenajari interioare cu microciment


Suntem SP House World, unici importatori si distribuitori al microcimentului  de inalta calitate Topcret in Romania, detinem know-how-ul aplicarii acestui produs versatil, precum si personalul calificat pentru montaj.
 
Topcret este lider Mondial in  productia de Microciment, cu o experienta de peste 15 ani in tehnologia microcimentarii. Microcimentul este un produs nou pe piata, 100% impermeabil, care se aplica manual, creand un stil unic, contemporan.
 
Microcimentul Topcret poate fi folosit atât pentru uz caznic cât si pentru zonele cu trafc intens din zona publica sau comerciala: cabinete medicale, office-uri, showroom-uri, mall-uri etc.
 
Cu o grosime de doar 3 mm, microcimentul este un material pentru finisaje, atat pentru interior cat si pentru exterior; perfect pentru renovarile rapide unde timpul limitat nu va permite inlaturarea suprafetei  existente, fie ca e vorba de pardoseli, pereti, tavan, fatade, terase, scari.
 
Se adera eficient pe suprafete cum ar fi: beton, gresie, faianta, lemn, ceramica, parchet, MDF, PVC, LVT, etc.
 
Datorita unei gamei largi de culori, poate intruni orice cerinta de design, adaptandu-se mai multor stiluri de amenajare.


Ce spun clientii nostri

 

PERSONAL CU EXPERIENTA


Ne mandrim cu o echipa tanara si cu experienta in domeniul constructiilor de case. Angajatii nostri au studii in domeniu si sunt mereu pregatiti pentru a oferi solutiile cele mai actuale si mai eficiente. SPHouse World are o echipa cu experienta de peste sapte ani in domeniul constructiilor civile in Europa (Germania si Danemarca). Am realizat constructii de blocuri de pana la 72 de apartamente, la cele mai inalte standarde cu finisaje pretentioase.
 

CLIENTI MULTUMITI


Din experienta noastra in constructii si in renovari totale de case si de apartamente au rezultat experiente unice in interactiunea cu clientii. Am creat, in acest fel, un portofoliu de clienti multumiti care au recomandat mai departe serviciile oferite de SPHouse World. Succesul nostru este dat de orientarea catre client a tuturor serviciilor pe care le oferim, deoarece un client multumit este o carte de vizita in plus pentru compania noastra.
 

CONSULTANTA


Procesul de constructie de la concept la casa finalizata este atent ghidat de catre consultantii nostri. Impreuna cu ei veti putea decide care este varianta optima adaptata nevoilor Dumneavoastra. Consultantii SPHouse World va stau la dispozitie in elaborarea conceptului, in realizarea bugetului, pentru cautarea terenului si obtinerea finantarii, in prezentarea etapelor de constructie, pentru obtinerea asigurarilor si pentru mentenanta constructiei.