Microciment
                                                     


SP House World – Importator unic microciment Topcret in Bucuresti si Cluj

Unici importatori al microcimentului  de înalta calitate Topcret in Romania, detinem know-how-ul aplicarii acestui produs versatil, precum si personalul calificat pentru montaj.

Aspectul sau modern si luxuriant face ca acest material sa fie utilizat tot mai des in ultima perioada, pentru a oferi spatii unice, care se disting prin eleganta si minimalism.

Micro-coating Microciment este o marca comerciala Topcret, un material subtire si versatil care permite crearea unor spatii unice,  contemporane, pline de culoare. Acest microciment poate sa acopere pardoselile, peretii si toate tipurile de suprafete intr-un mod exclusiv, motiv pentru care acest micro-invelis este ales de catre designeri si arhitecti  pentru a asigura calitatea si distinctia in spatii interioare si exterioare.

Ce este microcimentul?

Microcimentul este fabricat dintr-o combinatie de diverse pulberi precum ciment, agregate, pigmenti, rasini care vine aplicat ca un strat subtire si rezistent pentru protejarea suprafetelor. Fiind un material pentru finisaje (atat interioare, cat si exterioare) extrem de versatil, se potriveste pentru orice tip de suprafata: fie ca e vorba de pardoseli, pereti, fatade, terase, scari, chiar si mobila. 

Cu o grosime de doar 3 mm, microcimentul este un material pentru finisaje, perfect pentru renovarile rapide unde timpul limitat nu va permite înlaturarea suprafetei  existente, fie ca e vorba de mobila, pardoseli, pereti, fatade, terase, scari sau piscine.
Adera eficient pe beton, gresie, faianta, lemn, beton, ceramica, parchet, MDF, PVC, LVT, etc, Rezistenta la trafic intens îl face potrivit atât pentru spatiile rezidentiale, cât si pentru cele comerciale (restaurante, cafenele, mall-uri, cluburi, PUB-uri etc)
 

Cu ajutorul microcimentului, spatiile mici si umede, cum ar fi baile sau chiar bucatariile, pot fi imbracate de la pardoseala la pereti exclusiv cu microciment, obtinandu-se in felul acesta un finisaj continuu, fara fragmentari, usor de intretinut si rezistent in timp. Acest material poate fi folosit si la exterior, de la imbracarea fatadelor la cea a piscinelor si teraselor. Pentru astfel de suprafete, avantajul microcimentului este ca poate fi folosit si pentru suprafetele neregulate, organice, nu doar pentru cele cu volume si linii geometrice.

Principalele caracteristici si avantaje ale MicrocImentULUI

  • microcimentul este un material de calitate superioara ce rezista extrem de bine uzurii sau circulatiei ridicate pe spatiul pe care este aplicat;
  • indiferent de spatiul pe care este aplicat, creeaza o suprafata fina si continua, oferind incaperilor un aspect modern si minimalist, precum si o eleganta aparte;
  • are o capacitate adeziva mare, pe toate suprafatele, permitand ca acest material sa fie atasat cu o fermitate absoluta;
  • este 100% impermeabil;
  • desi este un material relativ nou pe piata constructiilor din Romania, microcimentul nu necesita niciun fel de ingrjire sau intretinere speciala, procesul de curatare fiind unul facil, la fel ca in cazul altor materiale (parchet, gresie, faianta etc.);
  • este compatibil cu incalzirea in pardoseala;
  • deoarece are doar 3 mm grosime, acest material se usuca cu usurinta in contact cu alte materiale;
  • se gaseste intr-o varietate extinsa de culori si texturi, pentru a acoperi o paleta cat mai larga de gusturi si preferinte, culori usor de combinat chiar si in acelasi spatiu.

Pentru a afla mai multe informatii despre Microciment va stam la dispozitie telefonic, insa detalii se gasesc si pe site-ul oficial. www.topcret.comCe spun clientii nostri